Citroën

Koefoeds Garage har foruden reparationer af biler også vejledning i køb af brugt eller ny bil.

Citroën biler

Koefoeds Garage har foruden reparationer af biler også vejledning i køb af brugt eller ny bil. Vejledningen er inddelt i tre forskellige kategorier alt efter dit behov.

1. Forslagspakken – En telefonisk eller fysisk samtale om dit behov efterfulgt af tre forslag til biler, der matcher behovet. Pris: 995kr. + moms.

2. Sparke-dæk-pakken – Vi tager sammen ud og kigger på biler, som du eller jeg har fundet til salg. Prisen er pr. time og takseres både under søgning, kørsel til og fra salgsstedet samt selve besøget hos sælger. 425kr. pr. time + moms. Benytter vi min bil, tillægges statens km-takst.

3. Totalpakken – Vælg totalpakken, hvis du skal købe bil og ikke har lyst eller tid til at fordybe dig i den proces. Jeg har 20 års erfaring i vejledning af bilkøb og sætter en ære i at finde den helt rigtige løsning for den enkelte.

Komplet bilkøb er for dig, som har behov for at købe/skifte bil, men som gerne vil undgå tiden og bekymringerne forbundet med bilkøb, samt være sikker på at få den rigtige bilmodel i den bedste stand – til den bedste pris.

Totalpakken giver dig:

  • En telefonisk eller fysisk samtale om dit behov
  • Tre forslag til biler, der matcher behovet
  • Gennemgang og test af den udvalgte bil hos sælger, hvor du løbende orienteres om standen svarer til beskrivelsen
  • Forhandling om prisen og endelig handel.
  • Levering af bilen til dig, forsikret og indregistreret i dit navn

Pris: 8% af bilens pris (dog. min. 6.500 kr. og max 11.500 kr.) Den pris, jeg kan forhandle mig frem til på bilen, kommer dig til gode.